Printeropsætning

Pakkelabels genereret gennem Smart Send kan printes på alle printere. Se nedenfor hvordan du opsætter udskrivningen på en labelprinter, som fx Zebra GK420d, eller  en almindelig A4 printer - se guides længere nede.

Avanceret fragtberegning ud fra alle ønskelige kriterier

Smart Send anbefaler at bruge pakkelabels af størrelsen 102mm x 192mm, da disse kan bruges til både GLS, Bring og PostNord. Benyttes alene GLS, kan labels af størrelsen 100mm x 150mm også anvendes.

Når en label udskrives er det vigtigt at udskrive i faktisk størrelse (ikke tilpasset).

Indstil nyt papirZebra GK420d

Papirstørrelsen skal indstilles, når en ny label rulle indsættes

Hvordan man indsætter labels i Zebra GK420d termisk labelprinter

Indsæt ny labelrulle

Indsæt den nye label rulle i printeren med en smule af papiret stikkende ud og luk låget.

Tryk på feed-knappen Zebra GK420d

Indstil størrelsen

Lad printeren automatisk indstille størrelsen, ved at holde knappen inde indtil den blink to gange.

Færdig

Når printeren har printet et par blanke labels, så har den automatisk indstillet labelstørrelsen.

Udskrift fra Windows

Windows udskrifts-indstillinger for Zebra GK420d labelprinter

For at kunne udskrive på en Windows, så skal Zebra printeren installeres via Zebra Setup Utilities. Husk at sætte størrelsen på labelen til 107mm x 190mm

Udskrift fra Mac OS

Zebra GK420d Mac print indstillinger

For at kunne udskrive på en Mac, så skal papirstørrelsen tilføjet. Dette gøres sådan:

1. Åben test label
  2. Vælg Print
  3. Under "Paper Size:" vælg "Manage Custom Sizes..."
  4. Tryk på +
  5. Angiv:
    Width: 102 mm
    Height: 192 mm
    Non-Printable Area: User Defined
    Top: 0 mm
    Right: 0 mm
    Bottom: 0 mm
    Left: 0 mm
  6. Dobbeltklik på den nye papirstørrelse for at omdøbe denne.

Se udskrivningsguides nedenfor

Sådan udskrives en pakkelabel på en A4 side som derefter foldes

Udskrift fra Windows computer

Du kan følge opsætningen på billedet nedenfor for at printe PDF labels direkte fra din Chrome browser fra en Windows computer.
OBS! Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang. Dette gør du inde fra computeren printindstillinger for tilføjelse af ny printer.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende ovenfor.

Tryk herefter på Dialogboks til Udskriv via system... og dernæst Indstillinger

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Udskrift fra Mac OS

Du kan følge opsætningen på billedet nedenfor, for at printe PDF labels direkte fra din Chrome browser fra en Mac computer.
Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende øverst på siden

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Udskrift fra Mac OS

Du kan følge opsætningen på billedet nedenfor, for at printe PDF labels direkte fra din Safari browser fra en Mac computer.
OBS! Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang. Dette gør du inde fra computeren printindstillinger for tilføjelse af ny printer.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende øverst på siden

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Udskrift fra Windows computer

Du kan følge opsætningen på billedet nedenfor for at printe PDF labels direkte fra din Firefox browser fra en Windows computer.
OBS! Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang. Dette gør du inde fra computeren printindstillinger for tilføjelse af ny printer.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende ovenfor.

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Udskrift fra Mac OS

Du kan følge opsætningen på billedet nedenfor, for at printe PDF labels direkte fra din Firefox browser fra en Mac computer.
Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende øverst på siden

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Udskrift fra Windows computer

Du kan følge opsætningen på de to billeder nedenfor for at printe PDF labels direkte fra din Edge browser fra en Windows computer.
OBS! Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang. Dette gør du inde fra computeren printindstillinger for tilføjelse af ny printer.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende ovenfor.

Vælg herefter Flere indstillinger

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Udskrift fra Windows computer

Du kan følge opsætningen på billedet nedenfor for at printe PDF labels direkte fra din Firefox browser fra en Windows computer.
OBS! Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang. Dette gør du inde fra computeren printindstillinger for tilføjelse af ny printer.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende ovenfor.

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Udskrift fra Mac OS

Du kan følge opsætningen på billedet nedenfor, for at printe PDF labels direkte fra din  Mac computer.

Hvis du tilføjer/installere en kopi af din printer kan du bruge opsætningen nedenfor som standard, i stedet for at skulle ændre det fra gang til gang.

Find den PDF du skal printe eller brug en af de demolabels vi har liggende øverst på siden

Din udskrift vil nu se ud som nedenfor.

Smart Send anbefaler udskrift enten via Firefox eller det gratis PDF program Adobe Acrobat Reader DC.

TOP